Βασικές αρχές

Εξοικονόμηση

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το θεμέλιο της ενεργειακής αυτονομίας.

Η εξοικονόμηση ενέργειας, συνοδευόμενη από τα αντίστοιχα οφέλη, αποτελεί τη βασική φιλοσοφία της επιχείρησης. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε την ποσοτικοποιούν και τη μετατρέπουν σε μετρήσιμο μέγεθος. Το αποτέλεσμα είναι η έγκυρη και ρεαλιστική πρόταση παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης.

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι το καλύτερο είδος διαφήμισης.

Η ποιότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλουμε να τονίζεται σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας με τον πελάτη. Θα την εντοπίσετε εύκολα στα υλικά κατασκευής καθώς και στα συνεργεία και τον εξοπλισμό εγκατάστασης.

Αξιοπιστία

Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση είναι και αξιόπιστη.

Συνεργαζόμαστε μόνο με αναγνωρισμένες εταιρείες-προμηθευτές του χώρου, οι οποίες κατασκευάζουν αποκλειστικά αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα. Επίσης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα λογισμικά μηχανικών, εκπονούμε μελέτες και παρέχουμε αξιόπιστα σενάρια εξοικονόμησης ενέργειας που συνάδουν με τα πραγματικά αποτελέσματα, τα οποία προκύπτουν μετά από την προτεινόμενη εφαρμογή.

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι η διασταύρωση της φαντασίας και της πραγματικότητας.

Στους κλάδους της ηλεκτρομηχανολογίας, των αυτοματισμών και της τεχνολογίας υλικών, η καινοτομία είναι μία έννοια άμεσα συνυφασμένη με την εξοικονόμηση ενέργειας. Όσο οι απαιτήσεις για χαμηλότερη κατανάλωση και διαχείριση ενέργειας αυξάνονται τόσο περισσότερες καινοτομίες κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Η εταιρεία μας ενημερώνεται και εκπαιδεύεται σε σταθερή βάση με σκοπό να συμβαδίζει με τις εξελίξεις και να προτείνει τις πλέον σύγχρονες και βέλτιστες λύσεις.

Περιβαλλοντική ευαισθησία

Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι μία ανίατη ασθένεια.Η μόνη λύση είναι η πρόληψη.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι ένα στοιχειώδες χαρακτηριστικό για κάθε εταιρεία που ασχολείται με ενεργειακές εφαρμογές και σέβεται την ταυτότητά της. Βασικός γνώμονας των υπηρεσιών μας είναι ο συνδυασμός σύγχρονων προτάσεων-εφαρμογών με την ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση.