Η εταιρεία


H εταιρεία eco energy plan δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών εφαρμογών από το 2012. Έχει μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της μεγάλο αριθμό έργων που αφορούν γενικά σε συστήματα παραγωγής, εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας και ειδικότερα σε μόνωση κελύφους, εγκαταστάσεις Θέρμανσης και Ζ.Ν.Χ., Κλιματισμού-Εξαερισμού, Φωτοβολταϊκών και άλλων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Πέραν τον κατοικιών και των επιχειρήσεων, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει προσανατολιστεί στην ενεργειακή αναβάθμιση ξενοδοχείων. Στόχος είναι διερεύνηση των βέλτιστων επεμβάσεων από τεχνοοικονομική άποψη που δύναται να κάνει ο ξενοδόχος, ώστε να λειτουργεί το ξενοδοχείο με το μικρότερο κόστος και να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η απόσβεση της επένδυσης.

Η eco energy plan στελεχώνεται από νέους επιστήμονες, με σπουδές σε καταξιωμένα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και πολυετή εμπειρία, που συμβαδίζουν δυναμικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουν την ικανότητα να προτείνουν και να υλοποιήσουν σύγχρονες εφαρμογές σε έργα κάθε κλίμακας.

Οι υπηρεσίες της eco energy plan καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, σεβόμενοι παράλληλα το περιβάλλον.